Promotie aanvragen:

 

Over ons Gratis Boek Promoten

 

De website: Gratis Boek Promotie biedt elke schrijver van een goed boek  een kans aan:

Elke schrijver mag één of een paar zeer goede boeken laten vermelden op deze website. Dit is een vorm van samenwerking die ook in het voordeel is van alle lezers en kopers van boeken.

Optie 1: De gratis vermeldingen staan in de tweede rubriek BOEKWINKEL.

Optie 2: De betaalde vermeldingen, een heel jaar slechts € 20,00 vermeld in de rubriek ADVERTENTIES.

 

Deze website die nu 10 jaar bestaat en is overgenomen en volledig opnieuw is ingericht:

Met enorm veel unieke bezoekers per dag die lang op de website blijven om de geselecteerde boeken te zien. Natuurlijk zijn er ook veel schrijvers die Gratis Boek Promoten bezoeken, er zijn inmiddels 250 nieuwe aanvragen voor het plaatsen van een boek die door ons team kritisch worden bekeken voor de selectie wel of niet plaatsen. Zo kunnen deze boeken de promotie ontvangen die ze echt waard zijn!

 

De lezers en boeken kopers willen juist eindelijk eens de boeken eenvoudig kunnen vinden.

Wij verkopen de boeken zelf niet. Elke website bezoeker kan op een boek klikken om meer informatie en/of  het bestellen en kopen te kunnen bekijken bij een boeken webwinkel.

Als de bezoeker deze link weer verlaat, kan deze rustig verder kijken op "Gratis Boek Promoten".

Het unieke van de website: "Gratis Boek Promoten" is dat vele kijkers een uur of langer op de website zijn!

 

Wij verkopen de boeken zelf niet. Elke website bezoeker kan op een boek klikken om meer informatie en/of bestellen en kopen te kunnen bekijken bij een boeken webwinkel of een boekhandel.

Als de bezoeker deze link weer verlaat, kan deze rustig verder kijken op "Gratis Boek Promoten".

Het unieke van de website: "Gratis Boek Promoten" is dat vele kijkers hierdoor een uur of langer op de website zijn! Dit is op internet zeer uniek er is dus werkelijk sprake van een bewuste keuze maken uit het aanbod boeken.

 

Samen werkingen vol voordelen voor lezers & kopers van boeken en voor de auteurs geweldig:

Interessant voor iedereen! Daarom is het nieuwe initiatief van Gratis Boek Promoten de tweede belangrijke stap in de ontwikkeling van goed samenwerken in het belang van boeken schrijvers, lezers, kopers en zelfs de boeken verkoop mogelijkheden.

  

Heel af en toe komt er iets geweldigs voorbij in uw leven als auteur, boeken lezer of boeken koper………. Nou hier zijn wij dan…………. "Gratis Boek Promotie".

 

Namens het boeken selectie team veel plezier en succes op onze website.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.